پیشگیری از بیماری عروق کرونری (قسمت2) | بهترین متخصص واریس اصفهان - متخصص قلب اصفهان

با ما همراه باشید با ادامه ی مقاله ی «پیشگیری از بیماری عروق کرونری» 😐متخصص قلب اصفهان

 

  • از خطر مبتلا شدن‌تان به ناراحتی‌های قلبی مطلع شوید: برای غربالگری خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در سن 20 سالگی، یا در صورت توصیه پزشک در سن پایین‌تر، به متخصص مراجعه کنید. پزشک اندازه‌گیری‌های پایه‌ای مانند فشار خون و BMI را انجام می‌دهد. به‌علاوه پزشک از ماشین‌ حساب خطر برای پیش‌بینی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در آینده استفاده می‌کند.

 

  • کاهش مصرف مشروبات الکلی: زیاده‌روی در نوشیدن مشروبات الکلی برای قلب مضر است. آقایان نباید در روز بیش از دو نوشیدنی بنوشند. بانوان نیز باید مصرف الکل را به یک نوشیدنی در روز محدود کنند. البته کمتر نوشیدن بهتر است.

 

  • بیشتر تحرک داشته باشید: با برنامه‌ریزی و هدفمند ورزش کنید. سعی کنید هر هفته 150 دقیقه ورزش کنید، برای مثال پنج روز هفته هر روز 30 دقیقه پیاده‌روی کنید. البته می‌توانید در طول روز به گونه‌ای رفتار کنید که تحرک بیشتری داشته باشید. ماشین‌تان را کمی دورتر پارک کنید. لباس‌های شسته‌شده را در سبدهای کوچک‌تر جابه‌جا کنید تا چند قدم بیشتر راه بروید. هر وقت می‌خواهید به سرویس بهداشتی بروید، یک دور در خانه بزنید. یا حتی می‌توانید فقط درجا بزنید. هر چه بیشتر حرکت کنید، برای قلب‌تان بهتر است. البته ابتدا از پزشک معالج‌تان سؤال کنید که چه میزان فعالیت برای‌تان ایمن است.

 

  • داروهای تجویزشده را طبق دستور مصرف کنید: مصرف دارو برای کاهش خطر ابتلا به بیماری عروق کرونری و پیشگیری از حمله قلبی در صورت مبتلا بودن به این بیماری مهم است. بسیاری از داروهای تجویزی را باید تا پایان عمر مصرف کنید. لازم است بدانید که هر دارو چه اثری دارد، چگونه از بروز رویدادها جلوگیری می‌کند و عمرتان را طولانی‌تر می‌کند.

 

پیشگیری از بیماری عروق کرونری (قسمت2) | بهترین متخصص واریس اصفهان - متخصص قلب اصفهان

صفحه اینستاگرام دکتر مهرداد طاهریون (بهترین متخصص واریس اصفهان – متخصص قلب اصفهان)

بیماری عروق کرونری زمانی به وقوع می‌پیوندد که رسوبات کلسترول در دیواره‌های شریان‌های قلب جمع شده و باعث گرفتگی شریان‌هایی که خون سرشار از اکسیژن را به قلب منتقل می‌کنند می‌شود. این وضعیت می‌تواند باعث سفت و ملتهب شدن شریان‌ها نیز شود.

درمان بیماری عروق کرونری چالش‌برانگیز است و ممکن است منجر به حمله قلبی یا سکته مغزی شود. با این حال، با انجام ورزش، تغذیه سالم و دوری از مصرف دخانیات یا ترک آن، می‌توان اقداماتی را برای کاهش خطر ابتلا به بیماری عروق کرونری انجام داد.

در صورت تنگی نفس یا درد در قفسه سینه، باید بلافاصله به پزشک مراجعه کنید، زیرا این علائم ممکن است نشانه حمله قلبی باشند.

لینک های کاربردی: متخصص واریس اصفهان _ متخصص قلب اصفهان _ درمان واریس اصفهان / دکتر مهرداد طاهریون

دکتر مهرداد طاهریون متخصص قلب اصفهان در کلینیک 24
متخصص قلب اصفهان در دکتراف _ درمان واریس اصفهان در دکتراف
درمان واریس اصفهان در کلینیک 24 _ بهترین متخصص واریس اصفهان در کلینیک 24 _ بهترین متخصص قلب اصفهان در کلینیک 24

کانال آپارات دکتر مهرداد طاهریون را دنبال کنید


مطالب پیشنهادی سایت دکتر طاهریون (بهترین متخصص واریس اصفهانمتخصص قلب اصفهان)

پیشگیری از بیماری عروق کرونری (قسمت1)

عامل‌های خطر ابتلا به بیماری گرفتگی عروق کرونری