تپش قلب را جدی بگیرید!|متخصص قلب اصفهان
بیماری پرولاپس قلب ناراحتی است که از بدو تولد با فرد همراه است. اما ممکن است تا سال های نوجوانی و جوانی هیچ علامتی از خود بروز ندهد.
به تدریج که سن بالا میرود علائمی مانند:
- درد قفسه سینه،
- احساس فشار در ناحیه قفسه سینه،
- تپش قلب
- تنگی نفس که در حال فعالیت شدت پیدا میکند، در فرد بیمار دیده شوند.
این نشانهها ممکن است در سنین جوانی هم بروز پیدا کند.
بهتر است بدانید که دختران بیشتر در خطرند!
بیماری پرولاپس بهطور مادرزادی در افراد دیده می شود بنابراین عوامل ژنتیک تاثیر گذارند. اگر فردی به این بیماری مبتلا شود به احتمال زیاد یکی از اعضای خانوادهاش مانند دایی، عمه یا عمو به این بیماری دچار هستند. بیماری پرولاپس قلب بیشتر در خانمها به طریق ژنتیک منتقل میشود و به ارث میرسد.
برای مثال اگر مادری به بیماری پرولاپس مبتلا شود احتمال اینکه این بیماری به دخترانش منتقل شود خیلی بیشتر از انتقال آن به پسرانش است.
صفحه اینستاگرام دکتر مهرداد طاهریون (بهترین متخصص واریس اصفهان – متخصص قلب اصفهان)
افسردگی را با پرولاپس اشتباه نگیرید.
علائم این ناراحتی در سنین نوجوانی و جوانی در خانمها بهطور شایعتری دیده میشود. البته در بعضی مواقع پیش می آید که شخصی به این بیماری مبتلا شود اما باز هم هیچ علامت مشخصی از آن را نداشته باشد. و وقتی فرد آزمایش اکوکاردیوگرافی را انجام میدهد پزشک متخصص متوجه میشود، دریچه میترال دچار پرولاپس شده است.
بنابراین خانمها باید به علائم این بیماری توجه کنند در مواقعی که عصبی هستند بیشتر خود را نشان میدهد. معمولا پرولاپس دریچه میترال را سندرمی میگویند که با علائم عصبی همراه است، البته وقتی افراد اضطراب، استرس یا سابقه افسردگی دارند ممکن است در کنار آن به ناهنجاری پرولاپس دریچه میترال هم دچار باشند که در این شرایط این دو ناراحتی به هم ربطی ندارند.
پرولاپس دریچه میترال باعث بروز افسردگی و اضطراب نمی شود تنها موضوع مهم این است چون این افراد سابقه استرس دارند، دچار تپش قلب بالا میشوند و این برایشان ناخوشایند و دردناک خواهد بود و با کوچکترین اضطرابی ضربان قلب افزایش مییابد.
هر سال باید چک شوید!
تشخیص نارسایی و ناهنجاری پرولاپس دریچه قلب از طریق سونوگرافی این عضو تشخیص داده میشود. و فرد بیمار باید هر سال آزمایش اکوکاردیوگرافی را برای بررسی شرایط قلبی خود انجام دهد. تا پزشک متخصص بفهمد که بیماری در چه مرحلهای قرار دارد و آیا روند آن پیشرفتی کرده است یا خیر.
در موارد بسیار نادری ممکن است بیماری پرولاپس پیشرفت کند و فرد مبتلا نیاز به عمل جراحی دریچه قلب داشته باشد. با این حال احتمال شدت این بیماری در صورت تشخیص و درمان به موقع بسیار کم است.
لینک های کاربردی: متخصص واریس اصفهان _ متخصص قلب اصفهان _ درمان واریس اصفهان / دکتر مهرداد طاهریون
دکتر مهرداد طاهریون متخصص قلب اصفهان در کلینیک 24
متخصص قلب اصفهان در دکتراف _ درمان واریس اصفهان در دکتراف
درمان واریس اصفهان در کلینیک 24 _ بهترین متخصص واریس اصفهان در کلینیک 24 _ بهترین متخصص قلب اصفهان در کلینیک 24
کانال آپارات دکتر مهرداد طاهریون را دنبال کنید
مطالب پیشنهادی: