درمان بی حسی پاها1
درمان بی حسی پا
درصورتیکه پاهای شما دچار خواب رفتگی شده باشند و احساس گزگز در پاهایتان دارید ماساژ و استفاده از کمپرس آب گرم و یا یخ بسیار کمک کننده خواهد بود. درصورتیکه به دلیل دیگری بی حسی ایجاد شده باشد بر اساس معاینه و تشخیص پزشک نوع درمان شما مشخص میشود.
بهعنوانمثال: فیزیوتراپی و انجام حرکات کششی و طب سوزنی تحت نظر پزشک در مواردی که بی حسی به دلیل آسیب ستون فقرات باشد بسیار مفید خواهند بود.
کنترل وزن، ورزش منظم، مصرف مواد غذایی سالم و ویتامینهای مورد نیاز بدن در کنترل و پیشگیری از بی حسی پاها بسیار مفید هستند.
ورزش برای بی حسی پا
ورزش میتواند نقش مهمی در کاهش بیحسی پاها داشته باشد، به ویژه در مواردی که بیحسی ناشی از عواملی مانند دیابت، آسیب عصبی یا آسیب مغزی باشد.
تمرینات استقامتی مانند پیادهروی، دوچرخهسواری، شنا و ورزش های هوازی دیگر جریان خون را بهتر کرده و عملکرد قلب و عروق را تسریع میکنند. این تمرینات باعث افزایش جریان خون در پاها شده و به تدریج بیحسی را کاهش میدهند.
در طول ورزش، باید به نشانههایی نظیر تورم پا، درد یا ناراحتی در پاها توجه شود. در صورت بروز هرگونه علائم نامطلوب، باید فوراً ورزش را متوقف کرده و به پزشک مراجعه شود.
صفحه اینستاگرام دکتر مهرداد طاهریون (بهترین متخصص واریس اصفهان – متخصص قلب اصفهان)
درمان بی حسی پا در طب سنتی
درمان بیحسی پاها در طب سنتی بر سه اصل اساسی استوار است.
- ماساژ
- تغذیه
- گیاهان دارویی
ماساژ برای درمان بی حسی پاها
ماساژ یکی از روشهای موثر در بهبودی جریان خون در پاها است. که با استفاده از روشهای خاصی انجام میشود و شامل تکنیکهای مختلفی مانند فشار دادن عمیق، ضربه زدن و ماساژ سطحی و استفاده از روغنهای گیاهی است.
روغنهای گیاهی مانند روغن زیتون، روغن خراطین و روغن نعناع بیشتر مورد استفاده هستند. این روغنها بهعنوان روغنهای آرام بخش، ضد التهاب و تقویت کننده عصبی شناخته میشوند.
ماساژ پاها بایستی توسط فرد ماهر و مجرب انجام شود.
مطالعه بیشتر: