نحوه‌ مصرف و عوارض پماد واریس | بهترین متخصص واریس اصفهان

نحوه‌ مصرف و عوارض پماد واریس چیست؟

به طور معمول درمان های موضعی از جمله داروهای تزریقی، پماد، کرم و… دارای تاثیرگذاری سریعتری در کاهش علائم می باشند. هرچند ممکن است که این اثر گذاری به صورت موقت باشد ولی این داروها از محبوبیت بالایی بین مردم برخوردار هستند. پماد برای درمان واریس یکی از روش‌های درمان واریس پا به صورت موقت اما با اثربخشی فوری می باشد. در این مطلب از سایت دکتر مهرداد طاهریون متخصص واریس اصفهان به بررسی نحوه‌ مصرف و عوارض پماد واریس میپردازیم.

پماد برای درمان واریس

رگ های پا دارای دریچه ها یک طرفه ای، تحت عنوان “لانه کبوتری” هستند که مانع برگشت جریان خون به سمت پایین می گردند. در صورتی که این رگ ها در پا دچار مشکل شوند، واریس ایجاد می شود. ناگفته نماند که واریس در نقاط دیگری از بدن نیز مشاهده می گردد و در بعضی موارد با علائمی مانند درد و تورم همراه است. افراد بسیاری به دنبال درمان فوری واریس هستند تا هر چه زود تر از شر علائم آزار دهنده و ظاهر زشت آن خلاص شوند.

پماد برای درمان واریس از جمله راه هایی است که تاثیر شگفت انگیزی در رفع علائم و ترمیم آسیب دیدگی ها دارد. از آن جایی که رگ های واریسی در مجاورت پوست قراردارند، استعمال بهترین پماد واریس می تواند تاثیر سریعتری در درمان واریس داشته باشد. برای آشنایی بیشتر با این نوع دارو همراه ما بمانید.

معرفی بهترین پماد واریس

امروزه به علت گسترش دانش پزشکی، راه های مختلفی برای درمان واریس در جهان وجود دارند و مسلما همه افراد مبتلا به واریس به دنبال روش های درمانی با عوارض کمتر می گردند. به طور معمول درمان های غیرتهاجمی از محبوبیت زیادی در بین اشخاص برخوردار هستند. داروهای شیمیایی یا گیاهی جزو نخستین شیوه های درمانی می باشند که توسط پزشکان تجویز می شوند. در مقاله پیش رو، از بین این داروها به بررسی پماد برای درمان واریس می پردازیم.

مطلب پیشنهادی : درمان مویرگی واریس با لیزر

پماد ونووین برای درمان واریس

این پماد برای درمان واریس را از برگ انگور تولید می نمایند. ونووین با خواص آنتی اکسیدانی قوی که دارد، درد، سنگینی و تورم ناشی از واریس را از بین می برد. همچنین باعث تقویت جداره داخلی وریدها شده و آسیب را تا حد زیادی ترمیم می کند.

پماد وینوویتال

این پماد به عنوان بهترین پماد واریس نیز کاملا گیاهی بوده و از عصاره درخت شاه بلوط هندی تهیه می شود. این پماد در سایر اختلالات وریدی نیز استفاده می گردد. وینوویتال در تخفیف در واریس بسیار موثر است. به طور معمول استفاده از این دارو در بیماران دارای اختلالات گوارشی و کلیوی منع می شود.

پماد ونوپلنت

این پماد برای درمان واریس، یک راه کوتاه مدت جهت تخفیف علائم محسوب می گردد. مزیت این پماد به سایر داروها، عدم ایجاد حساسیت می باشد. همچنین به دلیل فرمولاسیون فاقد چربی که دارد، افراد به استفاده از آن رغبت بیشتری دارند.

در ساخت پماد ونوپلنت به عنوان بهترین پماد واریس از گیاه سنتلا و ملیلوتوس بهره گرفته شده است. این دو گیاه با تاثیر مستقیم بر بافت پوست، باعث تحریک ترمیم آسیب ها می شود و التهاب ناشی از نارسایی ورید را از بین می برند. میوه گیاه زانتالن نیز در این پماد، سبب تسکین درد می گردد.

پماد کاورمارک

پماد کاورمارک یک درمان فوری با منشا دریایی می باشد. استفاده از جلبک های قهوه ای در کرم کاورمارک، سبب افزایش آبرسانی به پوست و تقویت بافت دیواره رگ ها می گردد. لازم به ذکر است که این پماد علاوه بر خواص مذکور، تاثیرات کلاژن سازی قوی دارد. این مورد نیز سبب افزایش سرعت ترمیم و کاهش علائم می شود.

کاربرد انواع پماد واریس | درمان واریس اصفهان

کرم ونوگل

این پماد برای درمان واریس و همچنین پیشگیری از سایر اختلالات وریدی مورد استفاده قرار می گیرد. ونوگل جداره رگ ها را تقویت کرده و بروز التهاب جلوگیری می کند. از این رو افرادی که در معرض ابتلا به واریس هستند نیز با مشورت پزشک متخصص از آن استفاده می کنند. بسیاری از افراد ونوگل را بهترین پماد واریس می دانند.

کرم وریکسکت

این پماد مخصوص رگ واریسی به ویژه در موارد سطحی و خفیف مورد استفاده قرار می گیرد. وریکسکت التهابات جزئی را از بین برده و رگ های ریز واریسی روی سطح پوست را محو می کند.

پماد وری استاپ

عصاره گل همیشه بهار که به عنوان معجزه درمان واریس شناخته می شود. در ساخت این پماد برای درمان واریس استفاده می گردد. این گیاه باعث بهبود جریان خون در شریان ها شده و از هیپوستاز شدن خون در رگ ها جلوگیری می نماید.

عصاره جینکوبیلوبا ماده دیگری است که در این پماد به کار می رود. جینکوبیلوبا مانع لخته شدن سلول های خون شده و از این راه در درمان و پیشگیری از تشدید واریس موثر است.

پماد واریکس

آزاد شدن ماده پروستاگلاندین از دانه شاه بلوط هندی باعث رفع علائمی از قبیل درد، خارش و التهاب ناشی از واریس می گردد.

این ویژگی خارق العاده سبب شده تا از این ماده در ساخت پماد برای درمان واریس استفاده کنند. گیاه شاه بلوط موجود در پماد واریکس با هم افزایی سایر مواد دارویی از لخته شدن سلول های خونی جلوگیری می کند.

نحوه مصرف پماد برای درمان واریس

همه انواع داروها دارای اصول خاصی جهت مصرف می باشند. به طور معمول نحوه استفاده از پمادها بر روی جلد آن درج گردیده است. همچنین سایر نکات مربوطه، توسط پزشک در هنگام تجویز اعلام می شود.

  • محل موردنظر قبل از زدن پماد، می بایست شستشو شود تا در هنگام جذب، آلودگی به بافت آسیب دیده سرایت نکند.
  • در صورتی که پزشک دو نوع پماد برای شما تجویز کرده است، باید بین مصرف آن ها حداقل 30 دقیقه فاصله باشد.
  • به یاد داشته باشید که مالیدن پماد، بایستی با ملایمت انجام شود. چون در غیر این صورت، فشار زیاد ممکن است به جداره آسیب دیده رگ ها، صدمه بیشتری وارد کند.
  • چنانچه بر روی محل واریس ها زخم باز وجود دارد، از زدن پماد اجتناب نمایید.
  • نکته مهم پس از استفاده از پماد برای درمان واریس، شستن دست ها می باشد. چرا که اگر دست آغشته به پماد با چشم و یا دهان برخورد کند، خطرناک می باشد.( به طور معمول مواد استفاده شده در پماد سمی بوده و صرفا جهت استعمال خارجی در نظر گرفته شده اند)
  • بعد از استفاده از پماد استحمام کرده و محل را پاکیزه نگهدارید.

صفحه اینستاگرام دکتر مهرداد طاهریون متخصص واریس اصفهان

تفاوت بین کرم و پماد برای درمان واریس

محصولات درمانی اختلالات وریدی به دو شکل کرم و پماد تهیه و عرضه می شوند. اکثر مردم، دو اصطلاح کرم و پماد را یکسان دانسته و به جای یکدیگر استفاده می کنند. شایان ذکر است که پماد و کرم دو محصول متفاوت در زمینه آرایشی و درمانی هستند و تیم نویسندگان ما تلاش کرده است تا به صورت کوتاه به بررسی تفاوت این دو محصول بپردازد.

تفاوت اصلی پماد و کرم در علم داروسازی به نسبت آب و روغن موجود در محصول ارتباط دارد. کرم ها دارای مقدار بیشتری آب بوده و قدرت جذب بالاتری دارند. بنابرابن پزشکان در مواردی که پوست به آبرسانی در نواحی گسترده نیاز دارد، کرم ها را تجویز می کنند. لازم به ذکر است که کرم ها مدت کوتاهی روی ناحیه مورد نظر باقی می مانند که به همین دلیل بازه زمانی بین هر استفاده نیز کوتاه می باشد.

در مقابل پماد دارای میزان چربی و روغن بالایی بوده و به صورت موضعی مورد استفاده قرار می گیرد. اساسا پمادها با هدف انسدادی ساخته شده اند. به این معنی که مدت طولانی بر روی پوست باقی می مانند تا علاوه بر محاظت از پوست در برابر خشکی، مواد لازم را به آرامی به عمق آسیب برسانند. معمولا در ترکیبات پمادها مواد نفتی و معدنی موجود می باشد که این باعث می شود از آن در مواردی که با زخم باز مواجه هستیم، استفاده نشود.


مطالعه بیشتر :

تاثیر یوگا بر درمان واریس

کنترل فشار خون بالا

کمک به درمان واریس با ورزش