بررسی راهکارهای پیشگیری و درمان ترومبوز ورید عمقی در بارداری (DTV)
خطر ابتلا به ترومبوز ورید عمقی در زنان باردار، تقریبا ۵ برابر بیشتر از زنان دیگر است. با این حال، در هر ۱۰۰۰ بارداری، فقط یک نفر دچار این عارضه می شود، که این یک اتفاق نسبتا غیر شایع است. همچنین، خطر ابتلا به این عارضه در ۶ هفته بعد از تولد نوزاد افزایش می یابد، اما پس از ۸ هفته مجددا به حالت طبیعی باز می گردد. در مقاله امروز سایت دکتر مهرداد طاهریون متخصص قلب اصفهان به بررسی راهکارهای پیشگیری و درمان ترومبوز ورید عمقی در بارداری خواهیم پرداخت.
مطلب پیشنهادی : نحوه سکین عوارض قرص آتورواستاتین
درمان ترومبوز ورید عمقی در بارداری، بیشتر به صورت پیشگیری و کنترل این عارضه انجام می شود. برای حفظ سلامت مادر و جنین، استفاده از روش هایی مانند عمل جراحی، باید تا مدت زیادی بعد از تولد نوزاد به تعویق بیفتد. شما باید نسبت به علائم هشدار دهنده ترومبوز ورید عمقی آگاه باشید و در صورت داشتن سابقه لخته شدن خون، این موضوع را به پزشک خود اطلاع دهید.
رعایت این نکات برای کاهش خطر بروز ترومبوز ورید عمقی :
- از نشستن طولانی مدت خودداری کنید. تا جایی که می توانید فعالیت داشته باشید و از کارهایی که مانع از جریان یافتن خون می شوند (مثل روی هم قرار دادن پاها) خودداری کنید.
- در حالی که انگشتان پای خود را روی زمین نگه داشته اید، سعی کنید پاشنه پای خود را بالا و پایین بیاورید و سپس پاشنه پای خود را روی زمین نگه دارید و انگشتان پا را بالا و پایین بیاورید.
- تغییراتی در سبک زندگی خود ایجاد کنید. اگر سیگار می کشید آن را ترک کنید، رژیم غذایی سالم داشته باشید و از بدن خود مراقبت کنید.
- به اندازه ای که پزشک به شما توصیه می کند، فعالیت بدنی داشته باشید.
- آب زیادی بنوشید.
- اگر پزشک برای شما داروهای رقیق کننده خون (مانند هپارین) تجویز کرده است، آن ها را مصرف کنید. (مصرف این داروها برای بارداری خطری ندارد. زیرا از جفت عبور نمی کنند)
- از جوراب های فشاری استفاده کنید.
| صفحه اینستاگرام دکتر مهرداد طاهریون |
مطالعه بیشتر :
علل و علائم بروز نقص دیواره بین بطنی یا VSD
تاثیرات مصرف داروهای ضد افسردگی بر قلب
آشنایی با داروها و قرص های مضر برای قلب